İçeriğe geç

Epoksi Boya Kaç Para

1 kg epoksi boya kaç m2 yer yapar?

Özetle: gerekirse 1kg epoksi boya uygulaması 3m2 – turuncu desen 2m2 – çok katlı düz sistem 2m2 kaplar. 20kg epoksi boya fiyatları için sayfamızı ziyaret edin.

100 gr epoksi kaç TL?

– 25,00 TL.

Epoksi boya ömrü ne kadardır?

Epoksi reçineler oldukça dayanıklıdır. Renkleri solmaz ve kolay kolay zarar görmezler. Mekanik darbeye maruz kalmayan epoksi reçineler uzun süre zarar görmeden kullanılabilir. Dayanıklılık açısından, profesyonel olarak uygulanan epoksi reçineler 5 ila 20 yıla kadar aşınmaya dayanabilir.

Epoksi boya nerelerde kullanılır?

Epoksi Zemin Kaplama Uygulama sonrasında zemin parlak ve pürüzsüz hale gelir. Kaplanan zemin 1 günlük dinlenmenin ardından kullanıma hazır hale gelir. İlaç fabrikaları, tekstil fabrikaları, gıda fabrikaları ve otomotiv sektörü bu uygulamaları tercih eden sektörler arasındadır.

5 kg epoksi kaç TL?

Verpol Şeffaf Epoksi Döküm Reçinesi – 5 kg ile KarşılaştırılanlarVerpol Şeffaf Epoksi Döküm Reçinesi – 5 kgDryfix Nem ve Rutubet Koruma Boyası 1 kg (Nm-S 10)Fiyat2.

100 m2’ye ne kadar epoksi gider?

Eğer sektör araç trafiğinin ve ağır yüklerin baskı yaptığı zor bir bölge ise metrekareye 2.000-3.000 kg epoksi reçine düzenlemesinin yeterli olduğu düşünülmektedir.

Epoksi evde yapılır mı?

Epoksi reçine evde yapılabilir mi? Evet, epoksi reçine evde yapılabilir. Kendin yap projeleri için kullanılabilecek küçük epoksi reçine kitleri mevcuttur. Ancak epoksi reçine ile çalışırken dikkatli olunmalı ve uygulama iyi havalandırılan bir alanda yapılmalıdır.

Bir teneke epoksi kaç para?

24 Ağustos 2023 tarihi itibariyle epoksi astarın en ucuz fiyatı 192 TL + KDV, epoksi boyanın fiyatı 172,00 TL + KDV iken, teneke için epoksi boyanın en yüksek fiyatı KDV dahil 3.456,00 TL’dir. Epoksi boyaların fiyatları ve uygulama bilgileri için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

1 masa için ne kadar epoksi gider?

Planlanan masaların boyutlarının 1,5 ile 0,90 arasında değiştiği düşünüldüğünde metrekare başına ortalama ağırlığın 25 ile 30 kg arasında olması gerekmektedir. Uygulanan epoksi kaplamaya bağlı olarak 20 kg epoksi reçinenin kullanıldığı yüzeyin metrekare sayısı değişmektedir.

Epoksi pahalı mı?

Epoksi reçine pahalı mıdır? Epoksi reçine pahalı gibi görünse de uzun yıllar kullanılacağı için yatırım maliyetini göz ardı edebilecek kadar ucuz bir üründür.

Epoksi boya kaç saatte kurur?

Kuruma süresi: Kalınlığa bağlı olarak 4-6 saat. Üzerine kat uygulamadan önce en az 18 saat beklemelisiniz. Mekanik dayanımına 4-6 günde ulaşır.

25 kg epoksi kaç m2 zemin kaplar?

Epoksi reçinenin türüne bağlı olarak 25 kilogramlık ürün için 12 ile 35 metrekare arasında alan gerekmektedir.

Epoksi boya fırça ile sürülür mü?

Bu, bileşenlerin tamamen karıştırılmasını ve uygulamaya hazır olmasını sağlayacaktır. Uygulama Yöntemi: Epoksi astar boya çeşitli uygulama yöntemleri kullanılarak uygulanabilir. Fırça, rulo veya sprey yöntemi kullanılabilir. Yüzeyin türüne, boyutuna ve amaçlanan kullanımına bağlı olarak en uygun yöntem seçilmelidir.

Epoksi boya neyle inceltilir?

Boya, uygulanacak yüzeye önce toz halinde uygulanmalı, ardından uygun kalınlıkta kat uygulanmalıdır. İNCELTME/KARIŞIM ORANI: Ağırlıkça 5 kısım epoksi boya + 1 kısım epoksi boya sertleştirici. İnceltme için %15-20 oranında epoksi tiner kullanılmalıdır.

Epoksinin üstüne ne sürülür?

Çözüm olarak ürüne ikinci kat ince reçine uygulanabilir.

10 metre kareye ne kadar epoksi gider?

Evlerde, ofislerde, yaya trafiğinin olduğu alanlarda, yaşam veya çalışma alanlarında rulo uygulama tekniği kullanılarak yapılan epoksi zemin boyama işlerinde ortalama olarak 1 metrekare alana 500-600 kg/m2 epoksi reçine kullanılmalıdır.

1 kg boya ile kaç m2 boyanır?

Bu duruma örnek olarak 1 kg boya ile kaç metrekare alan boyanabilir sorusunun cevabı iç mekanlarda yaklaşık 7 ila 10 metrekareye denk gelmektedir. Dış mekanlarda ise aynı miktarda boya ile yaklaşık 4 ila 7 m2 duvar yüzeyi boyanabilmektedir.

25 kg epoksi kaç m2 zemin kaplar?

Epoksi reçinenin türüne bağlı olarak 25 kilogramlık ürün için 12 ile 35 metrekare arasında alan gerekmektedir.

1 kg epoksi kaç m3 eder?

1.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Genç Escort